Més de 15.000 persones van participar en les activitats de lleure

Més de 15.000 persones van participar en les activitats de lleure

Gran acollida de les activitats complementàries al Referèndum

El bon ambient familiar que es va viure a tot el recinte del Camp Nou, i en especial a l’esplanada on es van organitzar les activitats paral·leles a les votacions, va ser una de les notes més destacades de la jornada del Referèndum de dissabte passat. Durant tot el matí van passar per la zona lúdica 15.000 socis i acompanyants que van gaudir de les diferents activitats infantils, actuacions musicals i àpats populars. Cal recordar que per poder accedir a aquesta zona era necessari acreditar-se prèviament amb el carnet de soci.

Les activitats que més èxit van tenir van ser la carpa on estaven exposades les 4 Copes de la Champions i la reproducció del vestidor del primer equip, on es van recollir 4.167 bons de reserva per visitar el vestidor real del Camp Nou durant el mes de juny. Les visites a les instal·lacions del Club també van gaudir d’una gran acceptació. Més de 2.600 persones van visitar l’antiga Masia, 943 el Museu i 935 la Pista de Gel. L’FCB Botiga Megastore va registrar una afluència de compradors que va quadruplicar l’habitual d’un dia de partit important, que va requerir reforçar el torn de personal, que va ser de 65 persones. El producte més venut va ser la samarreta de la senyera.

La quantitat de gent que va passar per les instal·lacions del Barça va requerir un gran operatiu de personal per poder atendre totes les necessitats de la jornada, tant a l’espai de votació com a la zona lúdica, de més d’un miler de persones. Només en l’organització d’aquestes activitats de lleure van participar-hi 800 persones, entre empleats del Club, personal de serveis de restauració de l’esplanada, neteja, manteniment, seguretat, control d’ accessos i serveis mèdics. Va ser una jornada de treball intensa i, com a dada curiosa, el personal que va treballar va consumir 4.480 ampolles d’aigua de mig litre, més 400 ampolles d’1,5 l.

Els socis van gaudir de la nova plaça de l’accés 15

La jornada del Referèndum també va possibilitar que milers de barcelonistes coneguessin de prop la nova entrada principal a les instal·lacions del Club al recinte de Les Corts, l’accés 14 per als vehicles i l’accés 15 per als vianants, per on van accedir els socis i acompanyants. Al costat d’aquesta nova entrada principal es troba la plaça de 1.500 m2 que permet acollir tots els aficionats, especialment en les estones prèvies als partits. En aquesta plaça s’hi ubica ara la rèplica de l’emblemàtica Font de Canaletes i molts van aprofitar per fer-se una fotografia de record al costat d’aquest popular símbol culer.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut