La final de la Copa del Rei serà a Bilbao

La final de la Copa del Rei serà a Bilbao

El Barça Alusport jugarà la final de la Copa del Rei a Miribilla davant d’ElPozo Múrcia

Ja es coneix la seu de la final de la Copa del Rei de futbol sala. Bilbao serà la ciutat que acollirà la quarta final de la Copa del Rei de futbol sala el dissabte 3 de maig entre el FC Barcelona Alusport i ElPozo Múrcia. Tots dos equips ja s’han vist les cares a la final les dues darreres temporades i els jugadors dirigits per Marc Carmona n’han estat els guanyadors en totes dues ocasions. De fet, els blaugranes són l’únic equip campió d’aquesta competició des de la seva creació, ara fa quatre temporades.

Els blaugranes han passat a la final després de derrotar l’Umacon Saragossa (2-6 i 6-2), mentre que els murcians es van desfer del Ríos Renovables malgrat perdre per 0-1 a Múrcia. Tots dos equips ja van fer un gran pas al partit d’anada a domicili per encarrilar l’eliminatòria, i van certificar el seu pas a la final a les seves pistes respectives.

Miribilla, el pavelló escollit

Miribilla serà el recinte que acollirà aquesta quarta edició de la Copa del Rei. El FC Barcelona té bons records d’aquesta pista, però en un altre esport. De fet, l’equip de bàsquet es va proclamar campió de la Lliga ACB 2010-11 a Miribilla i també va ser conquerir la Supercopa 2011/12 al mateix recinte. La secció de futbol sala espera tenir la mateixa sort que el bàsquet en una pista de bons records per als seguidors culers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut