Xavi Pascual: “Volem guanyar un partit que ens dóna la Lliga”

Xavi Pascual: “Volem guanyar un partit que ens dóna la Lliga”

“Ara sí, la Lliga està a tocar. Demà hem de guanyar i gaudir de l’èxit de guanyar-la amb la nostra gent", ha explicat el tècnic blaugrana

I és que divendres a les 20.30 h, al Palau Blaugrana i en directe per Sportmanía, el Barça d’handbol pot guanyar la 21a Lliga d’handbol de la seva història si supera el BM Aragó. El dia previ, Xavi Pascual ha explicat les seves sensacions davant la possibilitat de ser campions.

Complint amb la feina

“Demà volem guanyar un partit que ens dóna la Lliga. La Lliga Asobal es guanya des del mes d’agost. Durant la temporada passen moltes coses i nosaltres estem complint. Per a nosaltres és molt important demà, ja que guanyar-ne quatre de seguits és molt difícil”, ha afirmat Pascual. 

“L’equip està conscienciat del que té per davant, fa molt de temps que estem treballant. Des de l’agost treballem per aconseguir objectius, i un és el títol de Lliga”, comentava Xavi Pascual.

Sterbik podria tornar

Preguntat per com estava l’equip, Pasqui s’ha sincerat amb els mitjans: “A les alçades de la temporada en què estem és impossible que la gent no estigui tocada físicament. En línies generals estic content de com està l’equip. Tomás té encara molèsties a l’espatlla”.

I la notícia més destacada que ha explicat l’entrenador blaugrana, al voltant de l’estat físic de l’equip, és la possible tornada d’Arpad Sterbik: “L’Arpad fa una setmana que s’està entrenant i estem esperant fins demà per veure com està, per si creiem convenient posar-lo. Tot dependrà de com evolucioni”.

El porter blaugrana es va lesionar el 15 de febrer en el partit de la VELUX EHF Champions League davant el PSG al Palau i va ser intervingut del menisc extern del genoll dret. Podria estar a la llista dels 16 jugadors que afrontaran el partit davant el BM Aragó.

Valor i satisfacció

Quant al valor que dóna a aquest possible títol de Lliga, Pascual ha estat contundent: “El valor cal donar-li; si l’equip treu avantatges en el marcador és perquè s’ho treballa, ningú regala res. L’any passat també vam guanyar la Lliga amb solvència i això sembla que s’ha oblidat”.

“El valor a la nostra feina l’hem de donar nosaltres mateixos. Estic molt satisfet del que veig en l’equip. Per a mi és un orgull tenir sempre l’equip concentrat i motivat en tots els partits”, destacava Pascual.

“Nosaltres fem la nostra feina, no és una lluita sobre el mèrit. Per mi té molt de mèrit el que estem fent. Mostrem total compromís amb el que fem. Guanyar de set o vuit gols sembla un mal resultat i assolir això té molt de valor”, ha conclòs l’entrenador del FC Barcelona d’handbol en la seva compareixença davant els mitjans.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut