El Barça, a un triomf del títol de Lliga d’handbol

El Barça, a un triomf del títol de Lliga d’handbol

Si els blaugranes guanyen el BM Aragó, es proclamaran campions de la Lliga Asobal 13/14

Divendres a les 20.30 h al Palau Blaugrana i en directe per Sportmanía, el Barça d’handbol té l’oportunitat de ser campió de la Lliga Asobal 2013/14. Un victòria blaugrana significaria el títol de la màxima competició estatal. Un títol que seria la 21a Lliga per als blaugranes i la quarta consecutiva.

Sterbik pot tornar

Un dels altres al·licients del partit del Barça d’handbol davant el BM Aragó és la possible reaparició del porter Arpad Sterbik. El porter blaugrana es va lesionar el 15 de febrer passat en el partit de la VELUX EHF Champions League davant el PSG al Palau.

Sterbik va ser intervingut del menisc extern del genoll dret i podria estar a la llista dels 16 jugadors que afrontaran el partit davant el BM Aragó. Pascual, seguint el que és habitual, no decidirà els convocats fins poc abans del partit.

A més del possible retorn d’Arpad Sterbik, els blaugranes tenen la possibilitat de ser campions de Lliga. Fer-ho al Palau Blaugrana, a la primera jornada de Lliga, en què només depenen d’ells mateixos per ser campions, i poder celebrar-ho amb els aficionats és un dels objectius de Pascual i els seus homes en el partit d’avui.

A la zona tranquil·la

El BM Aragó viu a la zona tranquil·la de la classificació de la Lliga Asobal 2013/14. Els homes entrenats per Mariano Ortega ocupen la setena posició de la taula.

Aquesta classificació té molt de mèrit, especialment per la situació econòmica dels de la capital de l’Aragó. El BM Aragó està demostrant la seva qualitat com a grup per sobre d’altres condicionants.

El seu referent ofensiu és l’extrem Antonio Cartón, que, amb 110 gols, és el màxim golejador dels aragonesos. Uns aragonesos que no han puntuat mai al Palau Blaugrana, en les 10 visites que han fet en Lliga Asobal.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut