Jordi Vinyals: “Necessitem la millor versió de tots”

Jordi Vinyals: “Necessitem la millor versió de tots”

El Juvenil A ha fet aquest diumenge l’últim entrenament abans de la final de la UEFA Youth davant el Benfica d’aquest dilluns (16.30 hores) Jordi Vinyals respecta molt l’equip portuguès però és optimista de cara a aconseguir el títol

El Juvenil A ha acabat de preparar la final de la UEFA Youth League aquest diumenge al matí en l’últim entrenament als camps annexos a l’estadi Colovray. El Benfica serà el rival dels blaugranes en la primera final d’aquesta competició, que es disputarà dilluns (16.30 hores) a Nyon.

L’entrenador Jordi Vinyals ha analitzat el rival i l’última hora dels seus jugadors. “Ja queda poc per a la final. Avui hem fet l’últim entrenament i demà farem una passejada abans del partit, com fem habitualment. Aquesta competició va començar com un somni i ara és una realitat”, ha expressat Vinyals.

Optimisme blaugrana

El Benfica va fer un gran partit de semifinals i es va imposar al Reial Madrid per 4 gols a 0. Per tant, el respecte al conjunt portuguès és màxim.

“Sóc optimista amb el meu equip per afrontar la final de demà, tot i que sabem que el Benfica és un gran equip que ens posarà les coses difícils. Els portuguesos tenen arguments ofensius i defensius”, ha comentat l’entrenador blaugrana.

“Serà un partit difícil però nosaltres tenim coses a dir també, però necessitarem la millor versió de tots els jugadors”, ha afegit.

El Benfica no perdona

‘Staff’ i jugadors del Juvenil A són conscients que no es poden cometre errades davant del Benfica ja que és un equip de molts recursos i amb facilitat per materialitzar gols.

“Amb equips com el Benfica no pots sortir al camp amb dubtes; si no, et passen per sobre. Hem de sortir molt concentrats i sense nervis”, ha analitzat Vinyals.

“Els portuguesos tenen una davantera de molta qualitat. A més, els seus dos centrals tenen un bon desplaçament de pilota, amb la qual cosa els jugadors de davant busquen l’esquena i els espais”, ha conclòs l’entrenador del Juvenil A.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut