Local

Xavi Pascual: “És la nostra obligació guanyar”

Els blaugranes afronten el partit de Valladolid amb l’ànim de seguir creixent i preparar els quarts de Champions

Després d’assolir el títol de Lliga divendres passat, l’activitat no para per a l’handbol blaugrana. Dimarts a les 20.30 h els homes de Pascual jugaran la jornada 26 de la Lliga a Valladolid, un partit que arriba abans de l’anada de quarts de final de la VELUX EHF Champions League de diumenge a Alemanya.

Respecte i obligació

Pascual no ha faltat a la cita amb els mitjans del dia abans d’un partit. Preguntat sobre l’enfoc que donarà al partit, l’entrenador blaugrana ha explicat: “La veritat és que nosaltres sempre respectem tots els rivals i és el que farem demà. Anirem amb tot el que podem per intentar guanyar un altre partit, que és la nostra obligació guanyar”.

Pascual ha comentat que Robin entrarà per Saric a la llista i que Víctor Tomás es quedarà a Barcelona i el seu lloc l’ocuparà David Balaguer.

El Rhein Neckar Löwen, a l’horitzó

“Sempre estem buscant anar a més. La Lliga és un objectiu complert i ja veurem el que passa”, ha declarat ‘Pasqui’, preguntat si l’objectiu a la Lliga és fer els 30 triomfs.

“Nosaltres volem guanyar tots els partits però l’objectiu principal és estar a la F4. A curt termini el nostre màxim objectiu és passar l’eliminatòria amb el Rhein Neckar Löwen”, ha dit el tècnic del Barça d’handbol.

Més notícies aquí