Xavi Pascual: “És la nostra obligació guanyar”

Xavi Pascual: “És la nostra obligació guanyar”

Els blaugranes afronten el partit de Valladolid amb l’ànim de seguir creixent i preparar els quarts de Champions

Després d’assolir el títol de Lliga divendres passat, l’activitat no para per a l’handbol blaugrana. Dimarts a les 20.30 h els homes de Pascual jugaran la jornada 26 de la Lliga a Valladolid, un partit que arriba abans de l’anada de quarts de final de la VELUX EHF Champions League de diumenge a Alemanya.

Respecte i obligació

Pascual no ha faltat a la cita amb els mitjans del dia abans d’un partit. Preguntat sobre l’enfoc que donarà al partit, l’entrenador blaugrana ha explicat: “La veritat és que nosaltres sempre respectem tots els rivals i és el que farem demà. Anirem amb tot el que podem per intentar guanyar un altre partit, que és la nostra obligació guanyar”.

Pascual ha comentat que Robin entrarà per Saric a la llista i que Víctor Tomás es quedarà a Barcelona i el seu lloc l’ocuparà David Balaguer.

El Rhein Neckar Löwen, a l’horitzó

“Sempre estem buscant anar a més. La Lliga és un objectiu complert i ja veurem el que passa”, ha declarat ‘Pasqui’, preguntat si l’objectiu a la Lliga és fer els 30 triomfs.

“Nosaltres volem guanyar tots els partits però l’objectiu principal és estar a la F4. A curt termini el nostre màxim objectiu és passar l’eliminatòria amb el Rhein Neckar Löwen”, ha dit el tècnic del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut