Xavi Pascual: “Hem lluitat molt per estar aquí”

Xavi Pascual: “Hem lluitat molt per estar aquí”

L’entrenador blaugrana explica que “el primer partit d’un play-off sempre té molta importància” i destaca que el Galatasaray és “un rival complicat” “Carlos Arroyo és un jugador imprevisible i s’ha d’estar molt atent amb ell”, ha dit Marcelinho Huertas

[[DES_1]]Ha arribat un dels moments clau de la temporada. Aquest dimarts el Barça de bàsquet inicia els quarts de final de l’Eurolliga. Una cita a la qual s’ha arribat després d’haver “lluitat molt”, segons ha valorat Xavi Pascual. “Ara hem de fer bo el factor pista, amb l’ajuda de la nostra gent, i nosaltres hem de correspondre amb un bon partit i una victòria”.

El tècnic blaugrana ha comentat que, en un play-off, “el primer partit sempre té molta importància, ja que normalment són partits amb pocs punts, difícils i també emocionants”. També ha volgut treure ferro al fet de ser el teòric favorit de l’eliminatòria: “Es fan moltes valoracions només pel nom de l’equip contrari, però això no vol dir res. És un rival complicat i haurem de jugar molt bé per passar”.

Horari poc habitual

El de Gavà ha definit el Galatasaray com un equip que ha anat “de menys a més” i que “arriba al Palau en el millor moment de la temporada”. “Tenen molta experiència i talent, i una plantilla molt llarga”. Per acabar, ha lamentat el fet que el partit d’aquest dimarts comenci en un horari diferent, a les 19.00 hores. “Sempre penso que els horaris han de ser els mateixos, però no hi podem fer més i tant de bo la gent pugui venir. Al principi ens costarà ficar-nos en el partit”.

“El Galatasaray és un equip amb molt talent individual”

Marcelinho Huertas també ha participat en la roda de premsa prèvia al partit i ha declarat que el Barça té respecte pel Galatasaray, ja que “és un equip gran i amb molt talent individual”. “En el joc 5 per 5 potser no és tan organitzat, però un jugador sol pot canviar el partit”. El brasiler ha dit, amb referència a les dues últimes derrotes europees: “Mai juguem per perdre, però si hi havia partits per perdre, eren aquests dos”. També ha parlat de Carlos Arroyo, una de les principals armes dels turcs: “El conec bastant i és un jugador amb un talent que el diferencia. És imprevisible i s’ha d’estar molt atent amb ell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut