L’entrenador i els jugadors del Barça destaquen el potencial del Benfica

L’entrenador i els jugadors del Barça destaquen el potencial del Benfica

El conjunt portuguès serà el rival del Barça a les semifinals de la Lliga Europea. “És el vigent campió d’Europa! Amb això està tot dit”, exclama Ricard Muñoz

El proper dissabte 3 de maig el Barça i el Benfica es tornaran a veure les cares en unes semifinals de la màxima competició europea. Fa un any, a Porto, la balança es va decantar a favor dels de Lisboa. El vestidor blaugrana fa una primera valoració del rival. “L’any passat ens va eliminar als penals. El Benfica és molt ofensiu, és el típic conjunt portuguès que mai dóna un partit per perdut, tant si va per davant com per darrere en el marcador. És un equip imprevisible. Ara mateix lluita per aconseguir el títol de la Lliga portuguesa, que ja sabem que, juntament amb l’OK Lliga, és la més potent d’Europa, i això els converteix en un dels rivals més perillosos”, assegura Aitor Egurrola, el capità del Barça.

Encara no hi ha hagut temps per estudiar a fons els homes de Pedro Nunes, però ningú dubta de l’enorme qualitat del rival. “El Benfica és el vigent campió d’Europa! Amb això està tot dit. És un dels millors conjunts del continent i aquesta temporada encara ha millorat la porteria respecte a anys anteriors. El fitxatge de Guillem Trabal els dóna més seguretat. Per a nosaltres serà una autèntica final”, destaca Ricard Muñoz. Una opinió compartida per un altre dels pesos pesants del vestidor, Sergi Panadero: “Sabem les seves grans individualitats, des de la porteria fins a la davantera. Som conscients que haurem d’estar molt concentrats i preparar molt bé aquest duel. El Benfica serà un rival molt complicat”.

Un autèntic xoc de trens que, si la CERH ho considera oportú, es jugaria al Palau Blaugrana. Recordem que l’altra semifinal la disputaran el Porto i el Vendrell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut