Tres equips de l’hoquei formatiu blaugrana disputaran els Campionats de Catalunya

Tres equips de l’hoquei formatiu blaugrana disputaran els Campionats de Catalunya

El Júnior, el Juvenil i l’Infantil van guanyar les seves respectives Lligues i es van classificar per disputar els Campionats de Catalunya de les seves categories

Gran balanç per a l’hoquei formatiu del Barça, que ha classificat tres equips per disputar els Campionats de Catalunya de les seves categories respectives. El Júnior defensarà el títol a Mollerussa; el Juvenil lluitarà al Vendrell per treure’s l’espina clavada de fa un any, i l’Infantil buscarà un nou èxit a Girona.

El Júnior va guanyar aquest cap de setmana a Tordera (4-5) i es va proclamar campió de Lliga. Ha guanyat els últims set Campionats de Catalunya Júnior i lluitarà per aixecar el vuitè de manera consecutiva, tot i que el Noia hi arriba amb el cartell de favorit. El Juvenil es va imposar al Maçanet (2-5) i també és campió de Lliga. Joan Galbas, Marc Palazón, Sergi Llorca, Gerard Miquel i Rubén Ferrer van ser els autors dels gols blaugrana. L’any passat va ser cinquè al Campionat de Catalunya Juvenil i aquest any lluitarà per millorar aquesta posició.

L’Infantil, vigent campió d’Espanya i de Catalunya

És clar que, si parlem d’èxits, l’Infantil es mereix un punt i a part. Va tornar a guanyar, en aquest cas a Vic (0-5), i tornarà a fer tot el possible per revalidar el títol de campió de Catalunya Infantil. A més, els més petits també són els vigents campions d’Espanya.

Finalment, pel que fa al Barça B, el filial blaugrana va perdre a la pista del Mataró, el líder de Primera Divisió (3-0). En aquests moments ocupa la cinquena posició de la classificació i, en principi, el proper compromís és el diumenge 27 d’abril contra el Sant Feliu.

Els propers partits

Primera Divisió: FC Barcelona – Sant Feliu (diumenge 27 d’abril a les 12 hores)

Lliga ACHP: Lleida – FC Barcelona (diumenge 27 d’abril a les 10 hores)

Júnior: Campionat de Catalunya a Mollerussa (25, 26 i 27 d’abril)

Juvenil: Campionat de Catalunya al Vendrell (2, 3 i 4 de maig)

Infantil: Campionat de Catalunya (25, 26 i 27 d’abril)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut