El Barça d’handbol va a totes a Valladolid

El Barça d’handbol va a totes a Valladolid

Els blaugranes, ja campions de Lliga, volen mantenir la intensitat per afrontar amb garanties els reptes que encara queden

Campions de la Lliga Asobal 2013/14. Així arriba el Barça d’handbol a la jornada 26 de la Lliga que tindrà lloc a Valladolid, dimarts a les 20.30 h. Amb l’objectiu de no perdre la intensitat per afrontar els títols pendents, amb l’obligació de guanyar i d’assolir un excel·lent estat de forma abans dels quarts de Champions sortiran els blaugranes a la pista.

Amb tot el disponible

Xavi Pascual afrontarà el partit davant el Cuatro Rayas BM Valladolid amb gairebé la totalitat del seu planter. Només Saric es quedarà a Barcelona per descans, Sterbik i Robin defensaran la porteria, i Tomás serà substituït per Balaguer.

Els blaugranes saben de la seva obligació de guanyar com sempre. El respecte al rival és màxim i els homes de Pascual buscaran que el partit a Valladolid els serveixi per afrontar els dos partits davant el Rhein Neckar Löwen de quarts de la VELUX EHF Champions League.

Lluitant per sortir del descens

El BM Valladolid és un dels clubs, conjuntament amb el FC Barcelona i el BM Granollers, que ha jugat les 24 edicions d’Asobal. Ara viuen un moment difícil, ja que ocupen la 15a posició de la taula i lluiten per sortir del descens.

Amb un equip jove i renovat d’anys anteriors els castellans tampoc han tingut sort amb les lesions, per exemple el seu porter Yeray Lamariano serà baixa davant els blaugranes.

El FC Barcelona d’handbol ha jugat 21 vegades a Valladolid en Lliga Asobal amb 12 triomfs, 2 empats i 7 derrotes. En el partit de la primera volta al Palau Blaugrana, els blaugranes es van imposar per 42 a 26.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut