Xavi Pascual: “L’entrada de Pullen ha canviat el signe del partit”

Xavi Pascual: “L’entrada de Pullen ha canviat el signe del partit”

“A la segona part hem estat nosaltres mateixos”, reconeix Pascual, que diu que el bàsquet és “molt mental” “Guanyar per molts punts pot ser contraproduent, però necessitàvem jugar bé durant la segona part i sentint-nos a gust a la pista”, explica Pascual

Xavi Pascual ha comentat a la roda de premsa posterior al primer partit dels quarts de final de l’Eurolliga que s’ha complert el que deien a la prèvia pel que fa a l’inici de partit, i ha explicat que l’aparició de Pullen a la pista els ha donat energia i confiança. “Ha canviat el signe del partit”, ha assegurat. A més, ha valorat el partit de Dorsey: “Ens ha ajudat molt i és un jugador molt important”.

Pel que fa a la segona part del partit, Pascual ha comentat: “Hem estat l’equip que ens havia portat a ser primers de grup al Top 16. Ens hem fet dominadors del partit”, ha analitzat Pascual. I ha afegit: “Guanyar per molts punts pot ser contraproduent, però necessitàvem jugar bé durant la segona part i sentint-nos a gust a la pista”.

Finalment, ha reconegut que Navarro ha tingut uns petits problemes als isquiotibials: “Farem proves, però creiem que no serà gran cosa”, ha explicat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut