La primera batalla dels quarts, avui a les 19.00 hores

La primera batalla dels quarts, avui a les 19.00 hores

El Barça busca la cinquena F4 en sis temporades El Galatasaray és l’equip que menys pilotes perd per partit de tota l’Eurolliga El Barça arriba als quarts de final amb els 14 jugadors a disposició de Pascual

Arriba l’hora de la veritat. L’hora de jugar-se coses, de lluitar per ficar el cap en una nova Final a Quatre. En aquesta ocasió, el rival serà el Galatasaray turc, un conjunt que ha anat de menys a més, sobretot perquè ha anat recuperant jugadors que han anat caient lesionats al llarg de la temporada. El matx comença a les 19.00 hores i serà retransmès en directe per Esport3 i Canal Plus Deportes 2.

Com arriba el FC Barcelona

La millor notícia que té Xavi Pascual de cara a aquest inici del play-off de quarts és que, com ell mateix va anunciar, té tots els seu homes a disposició. Per tant, Oleson ha deixat enrere les molèsties al soli de la cama dreta i la resta de jugadors amb algun problema físic –Nachbar, Dorsey...– també estan en bona forma per afrontar aquest important primer matx.

L’equip, a més, ja va recuperar bones sensacions dissabte passat davant l’Obradoiro i sap que és ara quan ha de mostrar la bona evolució mostrada en els darrers mesos després de la derrota a la final de la Copa del Rei de Màlaga. Oblidades les tres derrotes que va patir de forma consecutiva, els homes de Pascual estan llestos per a una batalla que saben que no serà gens fàcil, com ahir també apuntava Marcelo Huertas en roda de premsa: “És un dels rivals amb més potencial de l’Eurolliga”.

El rival

Segurament el conjunt turc, que a la seva Lliga domèstica és setè, no té el nom que tenen altres conjunts, però el que està clar és que el fet d’anar recuperant efectius el fa ser un conjunt a l’alça. Carlos Arroyo és el seu director d’orquestra i màxim anotador i assistent de l’equip otomà. També hi destaca el pivot Erceg (42% de tirs de tres), així com un jugador que coneix perfectament la Lliga ACB, Mensa-Bonsu, del qual s’havia parlat que podia ser dubte per a aquest partit, però que ahir va entrenar-se amb normalitat.

Els turcs, a més, arriben al matx després d’haver descansat força, ja que van ajornar el seu darrer partit de Lliga, que havien de jugar aquest cap de setmana. Els turcs són un equip amb més joc que nom segurament i és per això que caldrà tenir els cinc sentits posats a la pista per superar-los. Es tracta, a més, del conjunt que menys pilotes perd de tota la competició (9,75) i això demostra el seu alt nivell competitiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut