Xavi Llorens i Jordi Vinyals llueixen els títols guanyats a l’‘ADN Barça’

Xavi Llorens i Jordi Vinyals llueixen els títols guanyats a l’‘ADN Barça’

Xavi Llorens i Jordi Vinyals van exposar les seves sensacions després dels recents èxits a la Lliga i a la UEFA Youth League, respectivament

El FC Barcelona segueix recollint els fruits del treball fet durant la temporada. Xavi Llorens, entrenador del Femení A, i Jordi Vinyals, del Juvenil A, van repassar al programa ‘ADN Barça’ de Barça TV les seves sensacions després de guanyar la Lliga i la UEFA Youth League, respectivament. A més, van mostrar amb orgull els trofeus al plató.

Vinyals: “Som un equip, això és el més important”

Si fa dues setmanes el Juvenil A de Jordi Vinyals va aconseguir la Lliga de Divisió d’Honor, aquest dilluns va alçar la primera UEFA Youth League de la història. El preparador blaugrana es va mostrar satisfet pel títol, tot i que ja pensa en les competicions que queden, la Copa del Rei i la Copa de Campions: “Quan guanyo alguna cosa, me n’oblido ràpidament i ja estic pensant en el futur.” “Els jugadors són els que han de gaudir d’això, ja que són els que s’han sacrificat cada dia”, va afegir.

Pel que fa al recent títol de la Youth League, Vinyals va elogiar la competició afirmant que va ser “magnífica”. “Ha estat una experiència per a tots els jugadors, per al Club i per als tècnics. Tothom ha crescut moltíssim perquè és una competició que t’exigeix el màxim del que pots donar. Som un equip, això és el més important”, ha assegurat.

El tècnic del Juvenil A també ha volgut reconèixer la feina que es fa al futbol formatiu: “És un homenatge a tota aquesta gent, i demostra que el treball que s’ha fet és boníssim; s’està enviant un missatge al món que les coses s’estan fent bé”.

Llorens: “L’èxit es basa a treballar”

Xavi Llorens ha aconseguit formar un conjunt de jugadores que han guanyat tres Lligues consecutives. Diumenge van aconseguir el títol després de vèncer l’Atlético Féminas per 0-3. Les blaugranes, que no han perdut cap partit, es van proclamar campiones a falta de tres jornades. “Estic molt content i orgullós d’aquestes jugadores, ho donen tot”, va destacar Llorens, que va afegir que l’èxit aconseguit “es basa a treballar i res de confiar-se”.

Amb la Copa de la Reina com a proper objectiu, Llorens no es posa pressió: “L’important és arribar a final de temporada havent competit en totes les competicions”. En aquesta línia, es va mostrar satisfet del paper de l’equip a la Lliga de Campions, en què van caure als quarts contra el Wolfsburg (0-2): “Jugar la Champions va ser una experiència molt positiva. Quedes eliminat, però tot el que t’emportes és molt bo per a la competició que tenim aquí”, va concloure.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut