Eusebio i la Copa del Rei del 1990

Eusebio i la Copa del Rei del 1990

L’actual entrenador del Barça B recorda la consecució de la Copa del Rei guanyada contra el Reial Madrid que va encetar l’època del mític Dream Team

Eusebio Sacristán va ser un dels protagonistes sobre la gespa de la Copa del Rei aconseguida l’any 1990 davant el Reial Madrid per 2 a 0. Aquella Copa va ser l’inici de la gloriosa època del Dream Team. Eusebio, juntament amb jugadors com Koeman, Bakero, Laudrup i Salinas, va aixecar un trofeu que a la llarga seria l’inici d’un gran cicle dirigit per Johan Cruyff.

L’actual tècnic del Barça B viatja 24 anys enrere i recorda: “Per a nosaltres era quelcom nou, la primera final de Copa i, a més, davant el Reial Madrid”. Abans d’aquella Copa, el Barça va viure una època de transformació. Eusebio explica que “van ser dos anys de creació d’un joc diferent i que omplia molt els jugadors”. A partir d’aquella final, el conjunt dirigit per Cruyff es va convertir en la referència del futbol i Eusebio va formar part d’aquell èxit que perduraria en el temps.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut