Helvetia Anaitasuna, rival a semifinals de la Copa del Rei d’handbol

Helvetia Anaitasuna, rival a semifinals de la Copa del Rei d’handbol

Els blaugranes jugaran la semifinal el dissabte 3 de maig a Pamplona, en una competició que es decideix en format de Final a Quatre

El FC Barcelona d’handbol ja coneix el seu rival a les semifinals de la XXXIX edició de la Copa del Rei d’handbol, que es jugarà el dissabte 3 de maig a les 18.30 h. L'Helvetia Anaitasuna es jugarà amb els blaugranes el pas a la final de la competició, que tindrà lloc el diumenge 4 de maig a les 17 h al pavelló de l’Helvetia Anaitasuna de Pamplona.

Semifinal amb l’amfitrió

L’Helvetia Anaitasuna serà el rival del Barça d’handbol a la semifinal de Copa. Els locals, un cop van classificar-se després de superar el BM Aragó a quarts, van decidir presentar la seva candidatura a l’organització de la Copa.

El FC Barcelona ha jugat dos partits amb l’Helvetia Anaitasuna, els dos de Lliga Asobal, aquesta temporada, amb dos triomfs blaugrana. Al Palau Blaugrana el resultat va ser de 34 a 23, i a Pamplona, de 25 a 39.

“La Catedral imposa molt”

Un cop conegut el rival de semifinals de Copa, Xavi Pascual ha valorat el sorteig davant els mitjans informatius:

“Juguen a casa. Són un equip que quan juga a casa es multiplica. La Catedral imposa molt”, ha recordat Pascual sobre el fet de jugar contra l’amfitrió i al seu pavelló, conegut com ‘La Catedral’.

Pascual ha explicat que: “Jugar contra l’amfitrió et fa estar més concentrat. Per a nosaltres és una semifinal que hem d’intentar guanyar sigui quin sigui el rival. Però encara queda lluny”.

Xavi Pascual ha definit els de Navarra com “un equip molt lluitador que està fent una molt bona campanya”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut