La dificultat de guanyar a Alemanya per al Barça d’handbol

La dificultat de guanyar a Alemanya per al Barça d’handbol

Els blaugranes han guanyat quatre partits a Alemanya dels 24 partits disputats com a visitants en competició oficial

Diumenge a les 19.15 h el FC Barcelona d’handbol jugarà els quarts de final de la VELUX EHF Champions League davant el Rhein Neckar Löwen alemany. Visitar terres alemanyes sempre ha estat una empresa difícil per a l’handbol blaugrana i només en quatre ocasions han tornat amb el triomf.

Balanç desfavorable

El Barça d’handbol ha jugat 24 partits oficials de competició europea a Alemanya en qualitat d’equip visitant. D’aquests 24 enfrontaments ha tornat a Barcelona amb 4 triomfs, 2 empats i 18 derrotes.

A Alemanya els blaugranes han marcat 589 gols i n’han rebut 667. Les dades històriques demostren la dificultat que sempre han tingut els homes de l’handbol blaugrana a terres germàniques.

Les quatre victòries a Alemanya, com a visitants, han estat a la temporada 87/88, a la Copa EHF davant el Worswarts Frankfurt per 15 a 21; a la 05/06 davant el Magdeburg a la Champions per 25 a 26, i dos triomfs davant el THW Kiel a la Champions, a la temporada 09/10 per 30 a 32 i  a la 10/11 a per 33 a 36.

Les Finals a Quatre

El FC Barcelona d’handbol ha disputat tres de les quatre edicions en què la Champions d’handbol s’ha decidit en format de Final a Quatre, totes disputades a la ciutat alemanya de Colònia.

A les dues finals disputades davant equips alemanys a Colònia els blaugranes van caure. A la temporada 09/10 per 36 a 34 davant el THW Kiel, i la passada temporada per 30 a 29 davant l’HSV Hamburg.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut