La millor manera de preparar la Final a Quatre

La millor manera de preparar la Final a Quatre

Els blaugranes volen aconseguir la millor ratxa de victòries de la temporada en Lliga La victòria serà la millor manera d’encarar la Final a Quatre de la setmana vinent a Bakú

El FC Barcelona juga avui a les 18 h (Esport3 i Barça TV) l’últim partit de la Lliga Regular de l’LNFS davant del Montesinos Jumilla. El seu objectiu és vèncer i intentar aconseguir el millor marge de gols a favor per tenir el millor ‘goal-average’ possible de cara a assolir la segona plaça al play-off.

Els de Marc Carmona porten una ratxa de resultats molt positius, i la millor manera de preparar la Final a Quatre de la setmana que ve a Bakú (l’Azerbaidjan) és vèncer fent un bon joc i, tal com va destacar el tècnic a la prèvia, evitar lesions de qualsevol tipus.

Volen millorar la ratxa de victòries

El quadre culer ha aconseguit cinc victòries consecutives en Lliga i, si aconseguís guanyar davant dels murcians, obtindria la millor ratxa en Lliga de tota la temporada. Fins ara els de Carmona han aconseguit tres vegades ratxes de cinc victòries consecutives, però les dues anteriors es van acabar amb un empat a dos contra el Ríos Renovables, a la primera volta, i amb una derrota a casa davant del Marfil Santa Coloma. A més, el tècnic català recupera Igor qui va ser baixa per l'últim partit de Lliga disputat.

Posició envejable del Montesinos Jumilla

Per la seva banda, el conjunt murcià es troba en una situació que no hauria esperat al principi de la temporada. Tot just ascendit de la Segona Divisió, el Montesinos Jumilla es va classificar per a la Copa d’Espanya i lluita ara per ficar-se al play-off en la seva primera participació a l’LNFS.

Són el sisè millor atac de la competició, amb 87 gols marcats i amb una mitjana de 3,34 gols per partit. Un bon resultat al Palau els donaria moltes possibilitats de classificar-se per al play-off i vindran amb la mentalitat de fer una gesta en la seva primera visita al recinte blaugrana. En el primer enfrontament entre tots dos equips, els homes de Marc Carmona van aconseguir guanyar per 1-5, però el partit va costar molt més del que mostra el marcador final.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut