L’Aleví A guanya el Torneig MIC

L’equip de Marc Serra s’ha imposat a l’Ajax d’Amsterdam (5-0) en la primera de les finals a l’estadi de Palamós Per contra, el cadet i l’infantil blaugrana han caigut a les semifinals del Torneig davant de l’Aspire Football Dreams

Aquest dissabte a la tarda, l’Aleví A blaugrana s’ha proclamat campió de la 14a edició de la Mediterranean International Cup (MIC) després de guanyar amb contundència (5-0) a l’Ajax d’Amsterdam en una final disputada a l’estadi municipal de Palamós davant d’un nombrós públic.

Superioritat blaugrana

Després d’un inici dubitatiu, on l’Ajax portava el pes del partit, els nois de Marc Serra s’han anat fent amb el control del partit i seves eren les rematades més perilloses. Tot i acabar la primera part amb empat a zero, als tres minuts de la represa Gerard Fernández inaugurava el marcador a favor dels blaugranes. Un minut més tard, el davanter Pablo Moreno encarrilava la final i el torneig. Els dos gols consecutius han estat un cop massa dur pels holandesos, que han deixat espais al darrera i això ho ha aprofitat Gerard Fernández per marcar el 0 a 3 i el seu segon en el compte particular. Tres minuts més tard, Pablo Moreno també marcava el seu doblet que rubricaria el seu gran torneig durant tota la setmana. Finalment, Antonio Roca completaria la golejada (5-0) davant l’Ajax d’Amsterdam.

El camí a la final

Després d’una fase de grups on els nois de Marc Serra es van imposar amb facilitat, van arribar els quarts de final on es van enfrontar contra la Penya Bonsaires de Girona (13-0) i l’equip americà USA Soccer Stars (1-7). A les semifinals, l’Aleví A va quedar emparellat amb el Manchester United, en un partit que va acabar amb empata a un. Els blaugranes però, es van acabar imposant als penals (2-3). A l’altra semifinal, l’Ajax també es va classificar per a la final després d’empatar a dos contra el Reial Madrid i imposar-se (2-4) des dels onze metres.

El cadet i l’infantil, cauen a semis

D’altra banda, la nota negativa de la jornada de dissabte en aquest MIC 2014 han estat les derrotes del Cadet i l’Infantil blaugrana a les semifinals. Tots dos conjunts han perdut davant l’Aspire Football Dreams. El cadet ha perdut un a zero mentre que l’infantil un a dos. Als quarts de final, l’Infantil A de Denis Silva s’ha imposat (2-1) al FC Porto, mentre que el Cadet A de Quique Álvarez s’havia desfet (1-2) dels ecuatorians del Club Sporte Norte América.