L’entrenador del Barça Alusport, Marc Carmona, veu preparat l’equip

L’entrenador del Barça Alusport, Marc Carmona, veu preparat l’equip

L’equip ha viatjat dilluns a Bakú per aclimatar-se al més aviat possible a les tres hores de diferència amb Barcelona Els jugadors blaugrana faran una doble sessió d’entrenament dimarts

Marc Carmona, entrenador del Barça Alusport, ha parlat amb www.fcbarcelona.cat abans de marxar cap a Bakú (l’Azerbaidjan) per disputar la tercera Final a Quatre consecutiva del club blaugrana.

Com arriba l’equip a aquesta cita tan important?

"L’equip arriba bé, amb una bona dinàmica de victòries i preparat per competir amb la lliçó apresa de la temporada passada, en què vam caure davant d’un rival que ens va guanyar i en què nosaltres vam jugar probablement el pitjor partit de la temporada. L’esport és així i espero que aquesta temporada no ens passi el mateix. Viatgem amb baixes i amb jugadors que són dubte però amb molta il·lusió i amb moltes ganes."

Després de la derrota de la temporada passada, l’equip té més ganes de Final a Quatre?

"No sé si l’equip té més ganes o no que la temporada passada, però l’equip està molt conscienciat de com ha de jugar aquest tipus de partits. Tenim l’experiència de l’any passat, que ens ha de servir de molt de cara a afrontar un partit d’aquestes característiques. Espero que l’experiència dels darrers anys ens ajudi a superar els problemes que puguin sorgir. Estem preparats per competir a l’ambient que ens trobarem."

Com veu l’Araz?

"És un equip complet que ha contractat jugadors nous per poder jugar aquest tram final de la temporada i la UEFA Futsal Cup, i serà molt difícil guanyar-los, però mantenen el bloc de la temporada passada amb el mateix entrenador. Intentarem fer el millor possible per tornar a jugar una final. Ja hem jugat dues vegades contra ells però cada vegada és diferent i no té res a veure una vegada amb una altra. Crec que és el millor Araz del que ens hem trobat fins ara per la qualitat que tenen. Són l’equip amfitrió i això els donarà un plus de tot que els farà encara més perillosos."

Quins són els punts forts de l’Araz?

"Són un equip dur, molt físics, i ens costarà molt. A més, estic segur que ens tornarem a trobar el fet d’haver de jugar molts minuts en contra amb el porter-jugador independentment del resultat que hi hagi. Haurem de treballar molt bé aquesta situació per tal de poder contrarestar-ho."

És una competició que més que mai és partit a partit?

"Penso que sí. Ens hem de centrar exclusivament a guanyar la semifinal davant de l’Araz. Si no ho fem així no servirà de res. Hem de focalitzar exclusivament aquest partit i després ja veurem el que s’ha de fer. Pensar d’una altra manera seria una equivocació."

Com veu l’altra semifinal?

"Serà molt igualada. Els dos equips tenen molt de potencial i em costa molt fer un pronòstic perquè no veig cap equip superior a l’altre. Penso que serà un partit molt ajustat."

És la UEFA Futsal Cup de Lleida el millor títol de la secció?

"Per a mi és molt especial. Vam guanyar el primer títol europeu de la secció i vam fer-ho a casa, amb tot el públic bolcat i recolzant-nos durant cada moment dels dos partits. En guardo un gran record per tot el que significa per a tots. Si no és el millor, està entre el millors, sense cap mena de dubte."

Com es troba Sergio Lozano de la lesió que va patir davant del Ríos Renovables?

"Molt millor del que ens pensàvem. Tot just va acabar el partit teníem la sospita que la lesió era de llarga duració, però després de fer-li les proves i de parlar amb diferents especialistes no sembla tan greu com semblava en un principi. Intentarem treballar amb ell al màxim per forçar la seva recuperació i veurem com arriba a dijous. El Sergio vol jugar però haurem de ser prudents i veure en quin estat es troba dijous per veure si pot jugar o no. Serà una decisió d’última hora."

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut