Abonament Camp Ple a la Llotja Presidencial

Abonament Camp Ple a la Llotja Presidencial

El president Josep Maria Bartomeu i el vicepresident de l’Àrea Social Jordi Cardoner lliuren el premi corresponent als guanyadors de Camp Ple.

Cinc socis i els seus acompanyants van assistir a la Llotja Presidencial per a la recollida del premi de Camp Ple, una samarreta del primer equip del Barça signada. El president Bartomeu i el vicepresident de l’Àrea Social, Jordi Cardoner, van fer entrega de les samarretes oficials del primer equip del FC Barcelona signades pels jugadors del primer equip als socis premiats a la Llotja Presidencial.

Amb aquests ja seran tres els premis entregats amb motiu de l’Abonament Camp Ple. Els altres premis que s’han anat lliurant durant la temporada amb desplaçaments amb el primer equip i entrades VIP al Camp Nou. A tocar de l’estiu 40 socis podran gaudir d’un partit al Camp Nou, gràcies a l’Abonament Camp Ple.

Els socis premiats i els seus acompanyants van poder gaudir d’una gran nit, presenciant la victòria per 2 a 1 contra l’Athletic des d’un lloc privilegiat a la Llotja Presidencial.

Abonament Camp Ple

Els socis amb Abonament Camp Ple, que són aquells que han assistit a tots els partits de Lliga, Copa i Champions, o que han alliberat el seu seient, amb dues excepcions de no assistència o no alliberació del seient, opten a guanyar molts premis.

En aquest cas els socis guanyadors de l’Abonament Camp Ple els corresponia una samarreta del primer equip del FC Barcelona signada pels jugadors del primer equip de futbol.

Aquest premi es pot aconseguir amb l’Abonament Camp Ple com a reconeixement del FC Barcelona cap als socis abonats al Camp Nou que han donat un suport incondicional durant tota la temporada i que, com a màxim, tan sols han deixat de venir o no han alliberat el seu seient dues vegades.

[[BOTOVERMELL::Més informació++::http://www.fcbarcelona.cat/socis/detall/fitxa/abonament-camp-ple::HOR::NF::NO-TRACKING::::::]]

Cal recordar que l’Abonament Camp Ple no es renova automàticament cada any, sinó que l’abonament es guanya en funció del seu ús durant la temporada. Aquest és un dels premis que es poden aconseguir. A banda, també es poden guanyar desplaçaments amb el primer equip, es pot veure un partit en seients VIP al Camp Nou i fins i tot es pot jugar un partit al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut