Doble sessió a Bakú

Doble sessió a Bakú

Els de Carmona també s’han fet la fotografia oficial de la competició i s’han entrenat al pavelló on es jugarà la Final Four

Dia complet per al Barça Alusport. Els homes de Marc Carmona s’han entrenat aquest matí per començar a agafar sensacions al canvi horari de tres hores de diferència entre Barcelona i Bakú. L’entrenament matinal s’ha allargat durant una hora i quart i els jugadors han començat a preparar la semifinal de dijous davant del conjunt local de l’Araz Naxçivan.

Tot just tornar de l’entrenament, la UEFA havia preparat a l’hotel de concentració dels quatre equips la sessió oficial de fotografies per a la UEFA Futsal Cup. Els components de l’equip s’han fet fotos individuals i d’equip per a les publicacions oficials de la competició. El bon ambient ha estat la nota predominant a la sessió i les bromes una constant entre tots els membres del Barça Alusport.

Un cop acabat el dinar, els jugadors han marxat a les seves habitacions per descansar i poder preparar l’entrenament de la tarda. Els culers s’han desplaçat fins a la pista de joc per conèixer de primera mà el terreny de joc on disputaran els partits d’aquesta Final a Quatre de la UEFA Futsal Cup. El Sardadchi Olympic Sports Centre és una pista petita però funcional que la UEFA va escollir per disputar el màxim títol europeu de futbol sala del 2014.

El Barça Alusport encara s’entrenarà una vegada més, demà dimecres al matí, abans de jugar la semifinal dijous a les 21 hores locals (18 a Barcelona).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut