2a Lliga 'Corrent fem Barça': 287 socis a la Cursa de Bombers

2a Lliga 'Corrent fem Barça': 287 socis a la Cursa de Bombers

El FC Barcelona és el Club que va aportar més corredors a la Cursa de Bombers gràcies a la Lliga de socis 'Corrent Fem Barça'. Un total de 287 socis inscrits a 'Corrent fem Barça' van participar en la Cursa de Bombers de l’edició de 2014.

La segona edició de 'Corrent Fem Barça' està sent molt emocionant i competida i té un nivell de corredors i corredores molt elevat. A la Cursa de Bombers s'hi van inscriure 287 socis i sòcies del FC Barcelona, que participen en la Lliga de 'Corrent Fem Barça'. El nivell dels atletes és molt alt i la classificació final no es decidirà fins a l'última cursa, ja que són molts els corredors opten al primer lloc de la classificació.

El líder actual de la classificació general absoluta d’homes és el soci Emilio Fernandez, que està fent uns temps estratosfèrics amb 35 minuts a la Cursa de Bombers, i és el 100 de la classificació absoluta de la mateixa cursa. En el segon lloc de la classificació hi ha el soci Francisco Piñero, amb uns temps espectaculars de 37 minuts baixos; en tercer lloc hi ha el soci Pau Vergés, amb uns temps també increïbles de 37 minuts alts. En l’apartat femení, la primera a la general és Núria Viñas; en segon lloc, Soledad Bernal, i en tercer lloc, Marta Serra. Amb aquests resultats, i fins a l'última cursa, no es decidiran els guanyadors.

Propera cursa, Nou Barris

La següent i darrera cursa del calendari serà la 28a Cursa de Nou Barris, que se celebrarà el diumenge 18 de maig i en què es decidirà la classificació final de la 2a edició de 'Corrent Fem Barça'. L’hora de sortida és a les 9.30 h, així que caldrà matinar, escalfar motors aviat i hidratar-se molt per evitar la calor.

El límit en aquesta cursa és de només 2.500 corredors i corredores, així que cal inscriure-s'hi amb prou temps abans que s’esgotin les places.

Esperem molts corredors de ‘Corrent fem Barça’ en l'última cursa de la temporada!

Tots els corredors i corredores

Des de l’organització de 'Corrent Fem Barça' aconsellem fer-se revisions periòdiques, i és molt important anar al metge i fer-se una prova d’esforç anual per evitar problemes cardiològics.

Consulteu tota la informació a la web de Corrent fem Barça’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut