Marc Carmona:

Marc Carmona: "Podria haver guanyat qualsevol"

"Valoro la reacció, la mentalitat i el sacrifici que ha tingut l'equip", diu el tècnic català El segovià Lin espera que l'espectador, a la final, "pugui veure un gran partit"

Un cop assolida la classificació, Marc Carmona s'ha mostrat molt content per arribar a la final de la Champions del futbol sala i ha analitzat el partit: "Ha estat un matx com esperàvem: un equip tens, amb contacte, que era difícil de jugar. Valoro la reacció de l'equip, valoro la mentalitat, el sacrifici i podria haver guanyat qualsevol dels dos, però ha caigut de la nostra banda".

El tècnic català, que no ha pogut jugar com ell esperava amb Fernandao o Wilde, ha explicat el perquè: "Era molt difícil jugar per als pivots, no podien trepitjar la pilota. Amb Igor ho hem intentat més obert, amb espai, amb la seva velocitat i atacar-los cap a l'espai, intentant que no poguessin utilitzar el contacte. Acostumem a crear joc des del pivot, però avui era impossible".

"Tenim un dia per descansar i veure en què hem errat", ha comentat Igor. "Ens enfrontem a un gran equip com és el Dinamo i espero que es pugui veure un gran partit per a l'espectador", ha explicat el seu company Lin.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut