El Barça Alusport està a un pas de tornar a jugar la final de la UEFA Futsal Cup

El Barça Alusport està a un pas de tornar a jugar la final de la UEFA Futsal Cup

Els blaugranes jugaran la segona semifinal de la UEFA Futsal Cup contra l’Araz Naxçivan Tots dos equips ja s’han vist les cares dues vegades amb un balanç d’una victòria i un empat

Avui a les 18 h (hora de Barcelona) el Barça Alusport jugarà les semifinals de la UEFA Futsal Cup davant de l’Araz Naxçivan (Esport3) per aconseguir una plaça per disputar la final de la màxima competició europea de clubs.

Els blaugranes van arribar dilluns a la capital de l’Azerbaidjan amb ganes de refer-se de la decepció de la temporada passada en la competició europea, en què van caure eliminats a les semifinals pel Kairat Almaty. Els de Marc Carmona estan conscienciats de la importància del partit i saben que no poden permetre’s tenir errades que no els facin jugar una altra vegada la final de la UEFA Futsal Cup.

Els blaugranes no podran comptar amb la participació d’Ari Santos, que va patir un trencament del tendó d’Aquil·les a la Copa d’Espanya disputada a Logronyo. El preparador culer tampoc sap si podrà comptar amb Sergio Lozano, nomenat millor jugador del món l’any 2013, que es va lesionar en el partit de Lliga de l'LNFS a casa del Ríos Renovables navarrès. Tot i així, el jugador madrileny, que s’ha entrenat al marge dels seus companys a Bakú, vol jugar i farà tot el possible per fer-ho i col·laborar amb la resta de l’equip a aconseguir aquesta victòria.

L’amfitrió

L’Araz Naxçivan és l’equip amfitrió d’aquesta Final a Quatre i té totes les ganes del món de fer alguna cosa gran en aquesta edició de la UEFA Futsal Cup. El seu entrenador va reconèixer a la roda de premsa prèvia al partit d’avui que potser compten amb el factor pista per afrontar el partit, però considera els blaugranes com a favorits. L’equip s’ha reforçat les últimes setmanes amb tres jugadors i, a pesar que encara no estan completament acoblats a la dinàmica del grup, estan en un bon moment de joc.

Altres enfrontaments

Tots dos equips ja es coneixen d’haver jugat en anys anteriors a la màxima competició europea. La primera temporada del Barça a l’Elite Round, la 2011/12, els blaugranes van empatar a dos al Palau Blaugrana amb gols de Wilde i Sergio Lozano per aconseguir el punt necessari per passar a la Final a Quatre que es disputaria a Lleida i de la qual els blaugranes es van proclamar campions per primera vegada en la seva història. Un any més tard, i també a l’Elite Round, el resultat del matx va ser molt clar per als interessos culers. El marcador final va mostrar un clar 1-7 amb gols de Fernandao (2), Aicardo (2), Lin, Torras i Wilde.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut