El Barça-Madrid de la Lliga Endesa, dissabte 10 de maig a les 18 hores

El Barça-Madrid de la Lliga Endesa, dissabte 10 de maig a les 18 hores

La Lliga Endesa ha comunicat l’horari del penúltim partit de la Lliga Regular entre catalans i madrilenys, que es disputarà al Palau Blaugrana Aquest partit es jugarà sis dies abans del possible partit de semifinals de la Final Four de l’Eurolliga a Milà

La Lliga Endesa ha comunicat aquest dijous que el partit entre el FC Barcelona i el Reial Madrid de bàsquet, corresponent a la jornada 32 de Lliga, es disputarà el dissabte 10 de maig a les 18 hores al Palau Blaugrana. Aquest partit serà ofert en directe per Esport3.

Es dóna la circumstància que catalans i madrilenys disputaran aquest partit sis dies abans de jugar una possible semifinal de la Final Four de l’Eurolliga a Milà. El conjunt de Pablo Laso, però, ha de vèncer l'Olympiacos en el cinquè partit dels quarts de final per classificar-se.

Cal recordar que en el partit de la primera volta de la Lliga Regular el Reial Madrid va superar els blaugranes per 98-84.

[[BOTOVERMELL::ENTRADES++BARÇA-MADRID::https://tickets-fcb.fcbarcelona.com/fcbpalau/ca_ES/entradas/evento/1132/session/14813/step1r2::HOR::NF::TRACKING::::::]]

El període de venda d'entrades és exclusiu per als socis fins al 28 d'abril a les 12 hores. Des d'aquell moment, el públic en general en podrà comprar tant de manera online com a les taquilles FCB. Com habitualment, la disponibilitat creixerà amb les alliberacions que es vagin produint.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut