Local

Els horaris de la Final a Quatre de la Lliga Europea, confirmats

Les semifinals es disputaran el dissabte 3 de maig a les 16.15 hores i a les 18.15 hores. La final serà el diumenge 4 de maig a les 12 hores El Porto i el Vendrell protagonitzaran la primera semifinal i el Benfica i el Barça, la segona

S’apropa un dels esdeveniments més importants del curs pel que fa a l’hoquei patins continental, i aquest divendres s’han confirmat els horaris de la Final a Quatre de la Lliga Europea, que es disputarà el cap de setmana vinent a Barcelona. Les semifinals de la màxima competició europea en l'àmbit de clubs es disputaran el dissabte 3 de maig a les 16.15 hores i a les 18.15 hores. La primera la protagonitzaran el Porto i el Vendrell, i la segona, el Benfica i el Barça.

La gran final es disputarà el diumenge 4 de maig a les 12 hores. El Palau Blaugrana acollirà una fase final que es preveu espectacular. Serà una gran festa per a l’hoquei patins, amb dos representants catalans i dos de portuguesos. El Barça de Ricard Muñoz lluitarà per sumar la 20a Lliga Europea de la història de la secció.

Els horaris

Dissabte 3 de maig
Vendrell – Porto (16.15 hores)
Barça – Benfica (18.15 hores)

Diumenge 4 de maig
Final (12 hores)

A causa de la coincidència amb el partit de futbol d’aquell dissabte (FC Barcelona - Getafe, 16 hores), els aficionats que vulguin presenciar els partits de semifinals de la Final Four d’hoquei patins no podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club. Únicament ho podran fer els que disposin de l’abonament d’aparcament al Camp Nou.

Més notícies aquí