Els horaris de la Final a Quatre de la Lliga Europea, confirmats

Els horaris de la Final a Quatre de la Lliga Europea, confirmats

Les semifinals es disputaran el dissabte 3 de maig a les 16.15 hores i a les 18.15 hores. La final serà el diumenge 4 de maig a les 12 hores El Porto i el Vendrell protagonitzaran la primera semifinal i el Benfica i el Barça, la segona

S’apropa un dels esdeveniments més importants del curs pel que fa a l’hoquei patins continental, i aquest divendres s’han confirmat els horaris de la Final a Quatre de la Lliga Europea, que es disputarà el cap de setmana vinent a Barcelona. Les semifinals de la màxima competició europea en l'àmbit de clubs es disputaran el dissabte 3 de maig a les 16.15 hores i a les 18.15 hores. La primera la protagonitzaran el Porto i el Vendrell, i la segona, el Benfica i el Barça.

La gran final es disputarà el diumenge 4 de maig a les 12 hores. El Palau Blaugrana acollirà una fase final que es preveu espectacular. Serà una gran festa per a l’hoquei patins, amb dos representants catalans i dos de portuguesos. El Barça de Ricard Muñoz lluitarà per sumar la 20a Lliga Europea de la història de la secció.

Els horaris

Dissabte 3 de maig
Vendrell – Porto (16.15 hores)
Barça – Benfica (18.15 hores)

Diumenge 4 de maig
Final (12 hores)

A causa de la coincidència amb el partit de futbol d’aquell dissabte (FC Barcelona - Getafe, 16 hores), els aficionats que vulguin presenciar els partits de semifinals de la Final Four d’hoquei patins no podran aparcar el seu vehicle a les instal·lacions del Club. Únicament ho podran fer els que disposin de l’abonament d’aparcament al Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut