Els porters del Barça Alusport saben parar penals

Els porters del Barça Alusport saben parar penals

Els darrers anys, els porters blaugranes han aturat molts penals La porteria blaugrana s’ha “especialitzat” en aquestes situacions

El Barça Alusport ha guanyat molt títols els últims anys a nivell nacional i internacional. Els de Marc Carmona han estat campions de les darreres tres Lligues, tres Copes del Rei, tres Copes d’Espanya, una Super Copa d’Espanya i la UEFA Futsal Cup del 2012 a Lleida. Molts d’aquests partit s’han guanyat en el temps reglamentari, altres a la pròrroga i d’altres als penals.

Ahir el porter Paco Sedano va ser l’heroi del Barça Alusport a la tanda de penals. Va parar el primer llançament dels de l’Azerbaidjan i va donar la confiança suficient als seus companys per tirar endavant. L’equip no es va posar nerviós ni quan Sergio Lozano va fallar el seu llançament. La confiança dels blaugranes en Sedano són il·limitades. La experiència que dona el de Móstoles sota els pals és tant gran que alguns títols de la història recent culer són gràcies a la feina feta pels porters.

Des del 2010

El conjunt culer no perd una tanda de penals des dels quarts de final de la temporada 2009-10 al Palau davant del Lobelle Santiago, on després d’empatar a tres, el partit va haver de decidir-se a la tanda de penals. En aquella ocasió, els blaugranes van perdre per 8-9. Però l’equip se’n va sortir molt aviat. Només una setmana més tard, el Barça va passar a semifinals després de guanyar als penals contra els gallecs, al guanyar per 1-3 als penals i on Sedano en va aturar dos.

La primera Copa d’Espanya guanyada pel Barça Alusport a Segovia també va tenir de protagonista a Sedano. A les semifinals davant del conjunt local del Caja Segovia, el porter va aturar dos penes màximes i van donar el passi als blaugranes que s’acabarien proclamant campions per primera vegada a la seva història per 3-2 davant d’ElPozo Múrcia a la final.

Cristian, també decisiu

Però no ha estat únicament Sedano el protagonista d’aquestes gestes. Cristian també és un porter especialista en aquest tipus de llançaments. El partit de quarts de final de la Copa del Rei de la temporada 2011-12, el conjunt dirigit per Marc Carmona va disputar-lo contra el Fisiomedia Manacor. El resultat al final del partit va ser de 2-2. El matx va anar als penals i va ser Cristian qui va aturar dues penes màximes que va permetre passar als blaugranes.

La temporada passada, un dels rivals més incòmodes per al Barça Alusport va ser el Ríos Renovables. Els blaugranes van trobar-se amb els navarresos als quarts de final del play-off de la LNFS. En aquella ocasió, va ser el jove porter Chema qui va aturar un penal als jugadors navarresos a la pista visitant. Al segon partit al Palau, qui va tornar a fer el miracle va ser Cristian aturant un altre xut des dels sis metres.

I a quart partit de la final de la Lliga de la temporada passada davant d’ElPozo Múrcia, davant dels seguidors culers, Cristian va fer una altra aturada de penal que va permetre que els culers aixequessin la seva tercera lliga de manera consecutiva i ser els clars dominadors de la competició domèstica.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut