O caixa o faixa per al FC Barcelona d’handbol

O caixa o faixa per al FC Barcelona d’handbol

Remuntar set gols davant el Rhein Neckar Löwen, objectiu de l’handbol blaugrana per ser a la Final a Quatre

Dissabte a les 20.15 h, en directe per Esport3, el Barça d’handbol pot viure un dels moments històrics de la secció. Remuntar set gols al líder de la Bundesliga i ser a la Final a Quatre de Colònia és l’objectiu dels homes de Pascual. Amb el suport del públic del Palau Blaugrana, els blaugranes buscaran assolir una de les fites més importants de la història de l’handbol del FC Barcelona.

L’equip i el Palau Blaugrana

Els jugadors del FC Barcelona d’handbol saben que el suport del públic del Palau Blaugrana serà clau per remuntar l’eliminatòria. Com han anat dient els jugadors blaugrana durant aquests dies en múltiples entrevistes que han realitzat, el Palau serà determinant.

Xavi Pascual i els seus homes ja saben com fer-ho. Ja ho van demostrar la temporada passada a quarts davant el BM Atlètic de Madrid i les remuntades formen part de l’ADN del Barça d’handbol.

De cara al partit davant el Rhein Neckar Löwen, Pascual té a disposició els 17 homes que componen la primera plantilla i decidirà els 16 convocats la mateixa tarda de dissabte.

Volen fer valer la renda

Els alemanys del Rhein Neckar Löwen volen fer valer la renda assolida en el partit d’anada, 38 a 31, i aconseguir el pas a la Final a Quatre de Colònia.

El seu referent ofensiu continua sent l’extrem alemany Uwe Gensheimer, que va marcar 14 gols en el partit d’anada, acompanyat per un extraordinari porter com és Niklas Landin.

La defensa 6-0 dels alemanys també va ser una de les claus de la diferència en el partit d’anada. Ara el Palau Blaugrana dictarà sentència sobre si els set gols de diferència seran suficients per als alemanys o bé els blaugranes tornaran a plasmar un partit del qual es recordaran durant anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut