FC Barcelona – Baloncesto Fuenlabrada: Torna la Lliga

FC Barcelona – Baloncesto Fuenlabrada: Torna la Lliga

Després d’aconseguir el bitllet per disputar la Final Four, els blaugranes afronten el tram final de la temporada regular L’equip de Xavi Pascual ha guanyat vuit dels últims nou partits a la competició domèstica

El Barça rep el Baloncesto Fuenlabrada (12.30 hores, Esport3) en el partit corresponent a la 28a jornada de la Lliga Endesa. Els últims dies de l’equip blaugrana han estat centrats en la disputa del play-off de quarts de final de l’Eurolliga, en què l’equip ha jugat tres partits molt intensos contra el Galatasaray i s’ha guanyat el dret d’estar entre els quatre millors equips d’Europa. Amb el bitllet a la butxaca, l’equip de Xavi Pascual buscarà seguir amb la tensió competitiva per optar a guanyar els dos títols que queden en joc.

Inèrcia positiva

El Barça afronta el tram final de la temporada regular amb bona dinàmica. L’equip que entrena Xavi Pascual ha guanyat vuit dels nou últims partits de Lliga, buscarà apropar-se a la segona plaça, que ara ocupa el València Bàsquet, i seguir mostrant el bon nivell de joc dels últims mesos en el tram final de la temporada, quan es decideixen els títols.

En el partit de la primera volta el Barça va haver de treballar de valent per emportar-se la victòria. Una gran actuació de Pullen (24 punts) i la major profunditat de banqueta dels blaugranes va permetre a l’equip de Xavi Pascual endur-se el triomf per 73-77. De cara al proper partit, els precedents són totalment favorables al Barça, que ha guanyat els 15 partits disputats contra l’equip madrileny al Palau Blaugrana.

Últim tren cap al play-off

El Baloncesto Fuenlabrada està classificat en 13a posició i suma 11 victòries i 17 derrotes. Després d’un inici de temporada complicat, el conjunt madrileny va decidir substituir Chus Mateo per Luis Casimiro a la banqueta. Quatre victòries per sobre de La Bruixa d’Or, l’equip que marca la zona de descens, l’equip madrileny intentarà esgotar les últimes opcions d’intentar entrar al play-off.

El Fuenlabrada és un equip consolidat on juguen un grup de jugadors molt experimentats. El jugador més veterà és Andy Panko (36 anys), i també és el màxim anotador de l’equip, amb 18 punts de mitjana per partit. Altres jugadors importants i experimentats del Fuenlabrada són James Feldeine i Carlos Cabezas.

Serà un partit especial per a Dani Pérez, el base del Fuenlabrada que va jugar durant molts anys a les categories inferiors del Barça. "Al Barça vaig estar des d'infantil fins als tres primers anys de professional, és a dir, vuit o nou anys. Molts. De la plantilla actual he coincidit amb Lorbek o Navarro, per exemple, perquè m’he entrenat amb ells moltes vegades en pretemporada", ha reconegut el jugador a la web de la Lliga Endesa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut