L’espai de condolences del Camp Nou, obert diumenge de 9 a 15 hores

L’espai de condolences del Camp Nou, obert diumenge de 9 a 15 hores

En la primera jornada de dissabte, un total de 20.802 visitants van passar per l’estadi per recordar Tito Vilanova

La mort de Tito Vilanova ha originat una allau de mostres de condol i de reaccions unànimes de reconeixement a tot arreu. La resposta dels aficionats barcelonistes i de l’esport en general ha estat multitudinària. Un total de 20.802 visitants anònims arribats de tots els racons del país i també nombroses personalitats del món de l’esport, de les institucions i de la societat civil han volgut acostar-se fins al Camp Nou aquest dissabtes per donar l’últim adéu al Tito en l’espai de condolences que el FC Barcelona ha habilitat en la tribuna principal de l’Estadi.

El recinte del Camp Nou romandrà obert aquest diumenge, en horari de 9 a 15 hores. Dilluns a les 20 hores es celebrarà la cerimònia religiosa a la Catedral de Barcelona.

Al llarg de la jornada de dissabte, milers d’objectes s’han anat acumulant davant de la gran lona on es pot llegir “Tito, per sempre etern”, la frase que ha escollit el Club per recordar-lo i que ja ha calat fons entre els aficionats. Rams i corones de flors (una estava formada per 100 roses vermelles, en record de la Lliga dels 100 punts), bufandes blaugrana i d’altres equips, banderes, samarretes, missatges escrits en cartes i fotografies, una pilota amb la senyera i espelmes de diferents mides i colors que han pres el protagonisme a mida que s’ha fet fosc.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut