Lliçó pràctica de Sada, Oleson i Nachbar a 800 nens

Lliçó pràctica de Sada, Oleson i Nachbar a 800 nens

El pavelló de l’Illa Diagonal ha acollit les escoles Ítaca i Santa Teresa de Lisieux 80 d’aquests 800 nens i nenes han tingut la fortuna d’interactuar amb els jugadors blaugrana És la cinquena visita que fan els jugadors del Barça aquesta temporada

Clínic de bàsquet amb majúscules el que han impartit aquest dimarts a la tarda tres dels integrants de la primera plantilla del bàsquet blaugrana. Víctor Sada, Brad Oleson i Bostjan Nachbar han fet les delícies dels gairebé 800 nens i nenes de dues escoles de Barcelona que s’han donat cita al pavelló de l’Illa Diagonal, en concret de les escoles Ítaca i Santa Teresa de Lisieux.

80 d’aquests nens i nenes han interactuat amb els jugadors barcelonistes amb el suport de 15 monitors.

Cinquena sortida de la temporada

En el marc de col·laboració que mantenen la Fundació del Bàsquet Català amb el FC Barcelona per apropar l’esport d’elit a les escoles, la d’avui ha estat la cinquena visita a un recinte escolar o similar per explicar, apropar i sentir el bàsquet des de més a prop amb jugadors professionals de primer nivell com ha estat el cas dels tres integrants de l’equip que entrena Xavi Pascual.

És la cinquena visita de jugadors barcelonistes després de les ja fetes a les zones del Bon Pastor, el Raval, Vallcarca i Gràcia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut