Ja pensen en la Copa del Rei

Ja pensen en la Copa del Rei

Els jugadors han fet una sessió física diferent a l’habitual

Dissabte van guanyar la segona UEFA Futsal Cup de la història de la secció de futbol sala del FC Barcelona i, avui dimarts, els homes entrenats per Marc Carmona han fet el primer entrenament de la setmana pensant en la final de la Copa del Rei d’aquest dissabte a Bilbao davant d’ElPozo Múrcia, que a la darrera jornada de la LNFS va treure la segona plaça de la Lliga Regular als blaugranes.

Treball específic

La sessió d’avui ha estat eminentment física. Els jugadors s’han dividit en dos grups. Els tres porters que van viatjar a Bakú, Cristian, Chema i Paco Sedano, han fet treball específic per a la seva posició a les ordres de l’entrenador de porters, Mario Salamanca. Per la seva banda, la resta de jugadors de camp ha fet una sessió de recuperació, amb el preparador físic del primer equip, Ismael Camenforte, al gimnàs durant una hora.

Un cop ha acabat aquest treball, tot l’equip s’ha ajuntat a la pista del Palau per seguir la sessió física però amb uns condicionants un pèl diferents a l’habitual. De fet, ha estat totalment diferent a qualsevol entrenament que el Barça Alusport hagi fet durant aquesta temporada. La pista del Palau s’ha convertit en una pista de bàdminton improvisada i els jugadors s’han dividit per parelles.

El bàdminton, protagonista

A través d’una sèrie de partides, els jugadors blaugrana han anat fent una sessió física diferent ideal per tornar a ficar-se les piles i començar a preparar la quarta final consecutiva de la Copa del Rei. Fins ara, els culers són els únics campions d’aquesta competició i els jugadors tenen la intenció que aquest costum no canviï.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut