L’equip infantil del Barça s’adjudica el Campionat de Catalunya

L’equip infantil del Barça s’adjudica el Campionat de Catalunya

Els més petits del planter blaugrana van superar el Manlleu a la final i es van emportar la 32a edició del Campionat de Catalunya Infantil, celebrat a Girona

L’equip infantil del Barça ha estat el gran protagonista del darrer cap de setmana. Els joves jugadors dirigits per Óscar González es van adjudicar el Campionat de Catalunya celebrat a Girona i s’han guanyat per mèrits propis el dret de disputar el Campionat d’Espanya de la categoria. L’Infantil va ser el primer classificat del Grup B, per davant del Vendrell, el Caldes A i el Roda, i es va creuar amb el Caldes C a les semifinals. Els blaugranes van signar un torneig gairebé perfecte i van superar el Manlleu a la gran final (5-1).

L’equip júnior va finalitzar en quarta posició la seva participació en el Campionat de Catalunya celebrat a Mollerussa. El Noia A en va ser el guanyador, seguit pel SHUM Maçanet i el Vic. Els blaugranes no van rendir al seu millor nivell i es van haver de conformar amb aquest quart lloc. Aquest cap de setmana és el torn de l’equip juvenil, que lluitarà per proclamar-se campió al Vendrell.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut