La Lliga continua per a l’handbol blaugrana

La Lliga continua per a l’handbol blaugrana

Dimarts a les 20.30 h els blaugranes afronten la jornada 27 d’Asobal entre la Champions i la Copa

Amb el record ben viu de la increïble remuntada del Barça d’handbol a la Champions i amb la vista posada a la Copa del Rei del proper cap de setmana a Pamplona, els blaugranes juguen al Palau Blaugrana davant el Juanfersa Grupo Fegar de Gijón, amb el títol de Lliga ja assolit.

Entre dos reptes

Un cop superat el repte d’assolir la Final a Quatre de Colònia, els blaugranes tenen el partit davant el Juanfersa Grupo Fegar abans de jugar la Copa del Rei.

S’intueix, tot i que Pascual fa la convocatòria la mateixa tarda del partit, que el Barça d’handbol pot fer rotacions a la seva llista a causa del gran esforç realitzat el dissabte passat davant el Rhein Neckar Löwen.

Malgrat aquest fet els blaugranes sempre demostren esperit competitiu. Per arribar en òptimes condicions a la Final a Quatre de Copa i a la Final a Quatre de Champions, els jugadors i tècnics del Barça d’handbol saben que no poden abaixar la guàrdia.

Lluitant per continuar a Asobal

El Juanfersa Grupo Fegar de Gijón viu la seva primera temporada a la màxima competició estatal. Els de Gijón ocupen la desena posició de la taula i estan a tres punts de les posicions de descens.

Quan falten quatre jornades per a la fi de la Lliga, els asturians busquen els punts definitius que els mantinguin a l’Asobal. Juanfersa Grupo Fegar ve al Palau Blaugrana amb  l’absència per lesió d’Àngel Pájara i les baixes de Samuel Pérez i Pablo Fernández.

El seu referent ofensiu és el jove lateral Alejandro Costoya, que amb 137 gols ocupa la cinquena posició dels golejadors de la Lliga.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut