Traspàs de funcions entre els síndics dels socis

Traspàs de funcions entre els síndics dels socis

El vicepresident Jordi Cardoner es reuneix amb Agustí Bassols i Joan Manuel Trayter per oficialitzar el relleu en el càrrec

Aquest migdia s’ha oficialitzat el traspàs de funcions entre Agustí Bassols, que ha estat síndic del soci durant els últims cinc anys, i Joan Manuel Trayter, que el substitueix en el càrrec, en una reunió amb el vicepresident Jordi Cardoner al despatx del Síndic a la seu social. “Com a barcelonista i jurista és un honor defensar els drets dels socis, ja que la figura del síndic està per interpretar les normes i defensar-los quan tenen algun dubte”, ha comentat Trayter.Com a barcelonista i jurista és un honor defensar els drets dels socis (Trayter)

El vicepresident Jordi Cardoner ha reiterat l’agraïment de la Junta Directiva a Agustí Bassols per la seva aportació al Club des que va ser nomenat síndic del soci a l’abril del 2009 i ha desitjat molta sort en el càrrec a Joan Manuel Trayter, que va ser nomenat nou síndic del soci, el 22 d’abril passat per la Junta Directiva. “És una feina vocacional i és una responsabilitat important per fer de pont entre els interessos del Club i els socis. Voldria agrair a l’Agustí Bassols tota la seva dedicació tots aquests anys i també animo i felicito Joan Manuel Trayter, a qui ajudarem des del Club perquè pugui fer la seva feina amb èxit.”Voldria agrair a l’Agustí Bassols tota la seva dedicació tots aquests anys i també animo i felicito Joan Manuel Trayter (Cardoner)

El síndic dels socis, segons estableix l’article 57 dels Estatuts del FCB, “és un òrgan unipersonal i independent de la Junta Directiva, que té per missió l’assistència, l’assessorament i la defensa dels drets dels socis en la seva relació amb el Club, així com l’elaboració i actualització del cens d’electors del Club”.

Entre les seves funcions pròpies, hi ha la de protegir els drets dels socis, presentar a la Junta Directiva els suggeriments que cregui oportuns, presentar a l’Assemblea de Compromissaris un informe anual de les seves actuacions, elaborar la llista de socis amb dret de vot, assistir la Junta Electoral i la Mesa Electoral en període d’eleccions i assistir a les Assemblees Generals del Club, amb dret de veu i sense vot. Agustí Bassols ha reconegut que “el balanç ha estat positiu, ja que la institució del síndic s’ha anat coneixent entre els socis i sòcies. Això es demostra en el nombre d’expedients tramitats cada any i la qualitat de reclamació que s’ha fet. A més, des de la Junta s’han anat fent més mesures proposades a petició de la sindicatura que han decidit acollir i adoptar.”El balanç ha estat positiu, ja que la institució del síndic s’ha anat coneixent entre els socis i sòcies (Bassols)

El nomenament haurà de ser ratificat per la pròxima Assemblea General, amb una majoria de les tres cinquenes parts dels assistents, tal com estableixen els Estatuts del Club. La durada del mandat del síndic dels socis és de cinc anys i pot ser reelegit en el càrrec per a un darrer mandat d’idèntica durada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut