Local

Les penyes, de dol per Tito Vilanova

La família barcelonista passa per un dels seus moments més durs

Amb la defunció de Tito Vilanova el passat 25 d’abril a la tarda, la família barcelonista, i el món de l’esport en general, va mostrar el seu dol. Van ser tres dies en què el futbol va deixar de tenir colors, per retre homenatge a qui va ser l’entrenador del FC Barcelona en la Lliga dels 100 punts. Seguidors de tots els clubs van passar per les instal·lacions del Camp Nou, a l’espai de condolences que el Club va habilitar a la tribuna principal. Més de 50.000 persones van voler donar l’últim adéu al de Bellcaire d’Empordà.

Mostres de condol, i de suport a la família

Així mateix, les penyes barcelonistes han fet arribar al Club desenes de missatges amb mostres de condol, i donant tot l’ànim i suport a la família Vilanova. Les federacions territorials també han tramès comunicats al Club per tal que els facin arribar als més propers a l’exentrenador del primer equip.

S’han rebut comunicacions des d’Indonèsia fins als Estats Units, de les Balears a Extremadura, passant per Galícia, França, el Regne Unit i de la major part de la geografia. L’Àrea Social vol agrair totes aquestes mostres de suport rebudes, i informem que s’han fet arribar a l’adreça habilitada TitoEtern@fcbarcelona.cat.

Més notícies aquí