81.978 espectadors, segona millor entrada en Lliga de la temporada

81.978 espectadors, segona millor entrada en Lliga de la temporada

A més, és la tercera millor entrada de tota la temporada per darrere del Madrid (98.761) i el Manchester City (85.957)

El partit d’aquest dissabte a la tarda entre el Barça i el Betis ha estat seguit en directe des del Camp Nou per 81.978 espectadors. Una assistència que es converteix en la segona millor entrada de la temporada en partits de Lliga, només per darrere del Clàssic, que va reunir 98.761 espectadors al Camp Nou. Els socis han volgut arrodonir d’aquesta manera una jornada festiva a les instal·lacions del Camp Nou, que des de les 9 del matí estan obertes amb motiu del Referèndum del Nou Espai Barça.

A més de ser la segona millor entrada en Lliga, la d’aquesta tarda és la tercera millor de tota la temporada (inclosos partits de Lliga, Copa, Lliga de Campions, Supercopa d’Espanya i Trofeu Gamper). El Clàssic és el primer, i el segon és el partit de Champions del mes de març contra el Manchester City, corresponent a la tornada dels vuitens de final i que va aplegar 85.957 espectadors.

Recordem que per a aquest partit el Club ha dut a terme una campanya especial per promoure l’assistència a l’Estadi i, alhora, incentivar els socis a participar activament en aquest Referèndum. Els socis no abonats al Camp Nou tenien un 50% de descompte en l’entrada del Barça – Betis, amb un màxim de dues entrades per soci i sempre en funció de la disponibilitat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut