Bons resultats després d’una eliminació europea

Bons resultats després d’una eliminació europea

Els últims sis adéus a la Champions s’han saldat amb cinc victòries i un empat en el partit posterior

La Lliga de Campions 2013/14 ja és història per al Barça. La tristor per la dolorosa eliminació, però, no pot allargar-se fins dissabte, quan els homes de Gerardo Martino posaran en joc bona part de les seves opcions a la Lliga a Granada (20 hores, GolT i Canal+ Liga).  

Els precedents a l’última dècada fan ser optimistes. Diuen que els últims adéus a Europa han estat seguits per bons resultats a la Lliga. De fet, el balanç és de cinc victòries i un empat en els partits de Lliga que han succeït l’eliminació a la Champions.

Fa un any, el FC Barcelona va vèncer el Betis per 4-2 dies després de caure contra el Bayern a les semifinals de Champions. Encara més contundent va ser la golejada de fa dos anys, després de patir una dolorosa desfeta contra el Chelsea. Aquell cop els blaugranes van respondre amb un 0-7 històric a camp del Rayo Vallecano.

Fa quatre temporades, abans d’aixecar la quarta Lliga de Campions a Wembley, el Barça va assolir una importantíssima victòria a Vila-real (1-4) després de caure amb l’Inter en una altra semifinal d’infart. També el València, la temporada 2007/08, va pagar els plats trencats després de caure contra el Manchester United (6-0). Igual que l’Athletic Club l’any 2005, que va perdre per 2-0 al Camp Nou després de caure als vuitens contra el Liverpool.

Només la temporada 2006/07, en un Clàssic contra el Madrid, es va empatar a la Lliga després de caure eliminat a la Champions. 3-3 va ser el resultat final, amb hat-trick inclòs d’un jove Leo Messi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut