Setmana decisiva amb la Copa del Rei en joc

Setmana decisiva amb la Copa del Rei en joc

La final de la Copa del Rei de dimecres contra el Reial Madrid (21.30 h, TVE) centra l’atenció de la setmana Els blaugranes també tenen compromís de Lliga diumenge vinent al Camp Nou contra l’Athletic Club (21.00 h, C+)

Després d’una dura setmana, amb l’eliminació de la Lliga de Campions i la derrota a Granada, el FC Barcelona afronta uns dies decisius. Primer té una apassionant final de Copa del Rei contra el Reial Madrid aquest dimecres a València (21.30 h, TVE). El campionat de Lliga, però, no s’atura per Setmana Santa i diumenge 20 l’equip rebrà l’Athletic Club (21.00 h, C+) amb l’objectiu de no perdre el tren de la Lliga.

Pel que fa als entrenaments programats, en són un total de set. Aquest dilluns, els homes de Tata Martino s’han exercitat a la Ciutat Esportiva pensant en el Clàssic de Copa. Dimarts, l’equip treballarà també a Sant Joan Despí a les 11 i, a la tarda, viatjarà rumb a València.

Dimecres, dia del gran partit, hi haurà una sessió d’entrenament a la Ciutat Esportiva del València, a Paterna, a les 11 del matí.

Dijous, ja de tornada a Barcelona, el conjunt blaugrana farà un entrenament a les sis de la tarda a la Ciutat Esportiva, on també s’exercitarà divendres i dissabte a les onze, ja amb la vista posada al partit de Lliga contra l’Athletic. Diumenge, dia de partit, la sessió preparatòria es farà a l’Estadi a les dotze i l’equip es concentrarà posteriorment a l’Hotel Princesa Sofia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut