Els equips barcelonistes, amb Tito Vilanova molt present

Els equips barcelonistes, amb Tito Vilanova molt present

Molts dels conjunts del Club han tingut un record molt especial per al desaparegut entrenador del primer equip

El cap de setmana en clau Barça ha estat marcat per la tràgica mort de l’exentrenador del primer equip Tito Vilanova. Les mostres de condol han arribat des de tot el món de l’esport, des de totes les parts del planeta. Els equips del Club també l’han recordat amb un minut de silenci i n’hi ha hagut alguns, amb un alt impacte mediàtic, que han tingut gestos molt especials de record dins del terreny de joc.

És el cas del Barça Alusport, el primer equip professional que va portar a terme un minut de silenci i que va dedicar a Vilanova la consecució de la segona UEFA Fusal Cup. Posteriorment, el Palau li va guardar un emotiu minut de silenci abans de l’èpica classificació per a la Final Four de la Lliga de Campions, i els jugadors del Barça B de futbol li van dedicar els dos gols del triomf blaugrana a l’estadi del Las Palmas.

Aquest diumenge al migdia els equips de bàsquet i hoquei patins també han recordat Tito a l’inici dels seus compromisos de Lliga respectius. També ho ha fet el Juvenil B, l’equip on juga l'Adrià, el fill de l’extècnic. Els seus companys li han donat tot el seu suport en un cap de setmana que ningú oblidarà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut