Xavi Pascual: “No m’espero un partit senzill”

Xavi Pascual: “No m’espero un partit senzill”

La motivació per guanyar la Copa, concentrar-se en la feina i la diferència entre la Lliga i la Copa, eixos de la compareixença del tècnic blaugrana

El FC Barcelona d’handbol ha realitzat el darrer entrenament abans de marxar aquest divendres cap a Pamplona per jugar la XXXIX edició de la Copa del Rei. El tècnic Xavi Pascual ha valorat la semifinal davant l'Helvetia Anaitasuna als mitjans informatius.

Diferents partits

Preguntat sobre si els dos triomfs del Barça en Lliga aquesta temporada contra l'Helvetia Anaitasuna, per  14 i 11 gols, són un exemple, Xavi Pascual ha dit: “No són els mateixos partits. Cada partit és diferent i no és la mateixa competició”.

“No té la mateixa transcendència el resultat en un partit de Lliga que en un partit de Copa. No m’espero un partit senzill. Els hem guanyat bé els dos partits però dissabte el partit comença 0 a 0 i a casa seva. Ens haurem de concentrar en la feina després del què vam viure el passat cap de setmana”, ha explicat l’entrenador del FC Barcelona d’handbol.

Pasqui ha recordat que “per a ells és un partit molt especial, hi haurà molta gent. Anaitasuna ha mostrat moltes ganes d’organitzar la Copa i donaran més del que són. Són un equip molt lluitador i que sempre fa coses”.

La Copa, un objectiu de temporada

Pascual ha afirmat que “la Copa és un dels objectius que tenim al llarg de la temporada i a més a més fa temps que no som capaços de guanyar-la. Anem amb la intenció de jugar la final i poder guanyar-la”.

“Jugues una semifinal que és una final per poder jugar-ne un altra. Volem aconseguir el títol i estar al cent per cent per vèncer l’Anaitasuna, que a casa seva sempre és complicat”, ha conclòs l’entrenador del Barça d’handbol.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut