Vinyals: “Disputar la Copa de Campions ens fa il·lusió”

Vinyals: “Disputar la Copa de Campions ens fa il·lusió”

El Juvenil A viatjarà aquest diumenge a Vera (Almeria) per disputar la XX Copa de Campions, on s’enfrontarà al Reial Madrid als quarts de final Jordi Vinyals ha analitzat el seu rival, al qual van poder veure en directe a Nyon

El Juvenil A s’enfrontarà al Reial Madrid als quarts de final de la XX Copa de Campions el proper dilluns, 5 de maig, a les 12.45 hores (Barça TV) a l’estadi Las Viñas de Vera (Almeria). Els blaugranes viatjaran a terres andaluses el proper diumenge al matí i tenen previst entrenar-se a l’escenari del partit a les 16 hores de la tarda. En el cas de classificar-se per a les semifinals el conjunt de Jordi Vinyals s’enfrontarà al guanyador del partit entre el Racing de Santander i el València el proper dimecres.

A Vera amb il·lusió

Jordi Vinyals ha parlat de la competició i ha destacat la dificultat i la motivació d’enfrontar-se a un rival tan complicat com el Reial Madrid al quarts de final.

“Estem molt il·lusionats de poder enfrontar-nos al Reial Madrid i també els tenim molt de respecte. Els Clàssics, encara que siguin a categories inferiors, sempre són molt intensos. Ens fa molta il·lusió poder aconseguir els dos títols que ens falten i poder fer història”, ha comentat.

“Sabem que els equips tindran moltes ganes de guanyar-nos. Nosaltres n'hem de tenir moltes més”, ha afegit

Dos dels quatre millors d’Europa

El Barça i el Reial Madrid van demostrar a la UEFA Youth League el seu gran nivell. Els blaugranes es van endur el títol i els madrilenys van arribar fins a les semifinals de la competició. L’'staff' tècnic del Juvenil A va poder analitzar ‘in situ’ a Nyon quins són els perills del conjunt de Ramis.

“El Reial Madrid és un equip molt fet que compta amb jugadors d’últim any de juvenil i que són molt forts físicament. El Madrid busca la possessió de la pilota i l’espai. Nosaltres en la recuperació de la pilota i amb la circulació els podem fer mal”, ha conclòs Vinyals.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut