Divuitena Copa per al Barça d’handbol

Divuitena Copa per al Barça d’handbol

El conjunt de Xavi Pascual ha guanyat els cinc títols que s'han posat en joc fins ara

Després de la victòria a la final davant el BM Granollers, el Barça d’handbol ha confirmat una vegada més que és el dominador indiscutible de la Copa. Aquesta és la número 18 de la secció. Els blaugranes, a més, han guanyat tots els títols disputats aquesta temporada.

La divuitena Copa

Amb aquestes 18 Copes el FC Barcelona es desmarca encara més al palmarès de la Copa del Rei, perquè el segueixen l’Atlètic de Madrid, amb 13, i amb cinc el BM Granollers.

El FC Barcelona va guanyar la seva primera Copa el 1969, i la darrera vegada que s’havia imposat va ser l’any 2010 a Antequera davant l’Ademar de Lleó per 38 a 35.

Cinquè títol de la temporada

Aquest és el cinquè títol que guanya el Barça d’handbol aquesta temporada. Després d’imposar-se a la Superglobe, a la Supercopa Asobal, a la Copa Asobal i d’obtenir el títol de Lliga Asobal, amb aquesta Copa els blaugranes s’han endut els cinc trofeus disputats fins ara aquesta temporada.

El FC Barcelona d’handbol podria assolir els set títols en joc si aconseguís la Supercopa de Catalunya, que es jugarà el proper 13 de maig, i la Champions a Colònia els dies 31 de maig i 1 de juny. Emularia l’equip de la temporada 1999/00, que va guanyar els set títols que va disputar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut