Xavi Pascual: “És un títol important”

Xavi Pascual: “És un títol important”

El tècnic felicita el Granollers pel seu partit i també a la ciutat de Pamplona i a l’Anaitasuna per l’organització de la final a quatre “Ara cal donar descans als jugadors, que s’ho mereixen. Han fet un gran esforç”, destaca Pascual

Xavi Pascual ha aconseguit un altre títol aquest diumenge. Es tracta de la Copa del Rei d’handbol, la 18a de la secció. “Vull felicitar el Fraikin Granolelrs pel seu partit i també a la ciutat de Pamplona i a l’Anaitasuna per l’organització de la final a quatre”, ha començat el tècnic blaugrana.

El preparador català ha explicat que aquest títol és molt important i no és un més: “Per a nosaltres és un títol molt important, dels que estava marcat al calendari a principi de temporada. Estem complint etapes i esperem seguir amb les que ens queden”, ha dit Pascual, en referència a la Champions.

Finalment, Pascual ha reconegut que ara és moment de donar descans a diversos jugadors, que han fet sobreesforços i altres que han jugat amb molèsties: “Ara cal anar pas a pas, donar descans als jugadors, que han fet un gran esforç, també els tocats que tenen molèsties. Estic molt orgullós del compromís de l’equip”, ha finalitzat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut