El Juvenil A, fora de la Copa de Campions

Els nois de Jordi Vinyals han perdut contra el Reial Madrid, als quarts de final, i s’acomiaden de la competició que es disputa aquests dies a Vera (Almeria)

El Juvenil A del FC Barcelona ha quedat eliminat de la Copa de Campions després de perdre aquest migdia contra el Reial Madrid als quarts de final. El conjunt de Jordi Vinyals ha quedat fora de la competició que s’ha iniciat aquest dilluns i que es disputa durant tota la setmana a la localitat andalusa de Vera.

Marcos Legaz, decisiu

En els primers minuts del partit el Madrid ha patit un contratemps, ja que s’ha lesionat Ismael. En el seu lloc ha entrat Marcos Legaz, que s’ha convertit en el gran protagonista del primer temps. Després d’un inici igualat i sense ocasions clares de perill el conjunt blanc s’ha avançat en el marcador. Ha estat precisament Legaz qui ha vist porta després d’una centrada d’Álvaro. Amb l’avantatge en el marcador el Madrid s’ha trobat encara més còmode damunt el terreny de joc, mentre que el Barça ha buscat apropar-se a la porteria defensada de Sergio Rodríguez sense fortuna. Munir ha pogut fer l’empat després d’una boníssima jugada per la banda de Godswill, però el seu xut ha sortit fora. Minuts més tard el davanter blaugrana ha rebut una falta de José León quan marxava tot sol i que l’àrbitre ha penalitzat amb falta i targeta groga per al jugador madridista.

En el tram final del primer temps el Barça de Vinyals ha rebut un nou revés quan Legaz ha fet pujar el segon del Madrid i del seu compte particular. Ha estat una jugada desafortunada després d’una passada dolenta de Suárez que Legaz ha aprofitat per marcar el 2 a 0.

Cop dur a la represa

A l’inici de la segona part Vinyals ha fet entrar Maxi Rolón al terreny de joc en el lloc de Joel Huertas i ha apostat per un sistema més ofensiu. Però quan només havien passat tres minuts el Madrid ha marcat el tercer. Nova jugada desafortunada en què els blancs han fet un doble pal i el refús l’ha agafat Javier Muñoz per marcar.

Tot i anar per darrere en el marcador, el Barça ha jugat molt millor en aquest segon temps i ha tingut molt més el domini de la pilota. I els blaugranes han rebut la seva recompensa en el minut 68 quan després d’una bona contra conduïda per Moha, Adama l’ha finalitzat marcant el 3 a 1. Però els de Vinyals han rebut un nou cop quan tres minuts després Javier Muñoz ha fet el quart del Madrid per acabar tancant el partit. I abans del final Quintillà ha estat expulsat en veure la segona targeta groga. En el descompte Corredera ha fet el definitiu 4 a 2.