Múrcia, últim desplaçament abans de Final a Quatre

Múrcia, últim desplaçament abans de Final a Quatre

Els blaugranes s’han entrenat aquest matí al Palau i viatgen després de dinar Navarro, molt millorat de la seva elongació al bíceps femoral, viatjarà El matx es jugarà aquest dimecres a les 21.00 hores

Nou test ACB, nou partit per continuar millorant i nou compromís dels homes de Xavi Pascual pensant en els dos importants duels que tenen per davant en tan sols 10 dies. Dissabte vinent davant el Reial Madrid al Palau i el dia 16, ja a Milà, també davant els blancs però en partit de les semifinals de la Final a Quatre.

Abans, però, màxim respecte per a un rival que ha acabat fent les coses força bé a la Lliga Endesa, l’UCAM Múrcia. El conjunt que entrena l’exblaugrana Marcelo Nicola ja té la salvació a la butxaca i ara vol jugar un bon partit davant d’un Barça que passa per un bon moment de joc i resultats.

Lampe i Hezonja

“L’objectiu és no perdre res abans d’arribar a la Final a Quatre”, reconeix un Maciej Lampe motivat davant dels importants partits que vénen. Malgrat això, el pivot polonès del FC Barcelona sap que el Múrcia no ho posarà fàcil. Preguntat sobre com s’afronta un partit davant el Reial Madrid sis dies abans del de Milà, Lampe ho té clar: “Sortirem a mort davant el nostre públic”.

“El Múrcia té un molt bon equip, però el nostre equip està al cent per cent per guanyar aquest partit. És un conjunt amb alguns aspectes similars al Reial Madrid, amb la qual cosa ens va molt bé enfrontar-nos a ells ara mateix. El problema és que no tenim gaire temps per preparar aquest partit”, explica Mario Hezonja.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut