El que queda de temporada per a l'handbol blaugrana

El que queda de temporada per a l'handbol blaugrana

Els partits que queden per jugar, eines de preparació per a la Final a Quatre de Colònia

La temporada de l’handbol del FC Barcelona arriba a la seva recta final amb la vista posada a la Final a Quatre de Colònia, que tindrà lloc els dies 31 de maig i 1 de juny i que clourà la temporada 2013/14 per als homes de Xavi Pascual. Aquí repassarem el camí que els queda als blaugranes fins aquesta data.

La Lliga i l’últim partit al Palau

Tres jornades de Lliga els queden als blaugranes. Jornades no decisives per a la classificació del Barça d’handbol, ja que són campions de la Lliga Asobal 2013/14.

Però aquests partits són una fita important per arribar a la Final a Quatre de Colònia en les millors condicions possibles. El primer d’aquests tres partits serà el dissabte dia 10 de maig a les 18.30 h a Port Sagunt.

La penúltima jornada de Lliga serà el dissabte 17 a les 18.30 h al Palau Blaugrana davant el BM Osca. Aquest serà l’últim partit dels blaugranes a casa aquesta temporada. Una oportunitat única per veure el Barça d’handbol i per gaudir de diverses activitats que el Club està preparant per a aquest partit.

La darrera jornada de Lliga tindrà lloc el cap de setmana del 24 i el 25 de maig a Logronyo, davant el Naturhouse. En aquest partit, i si els blaugranes han guanyat els dos partits anteriors, el Barça d’handbol podria assolir per primera vegada a la seva història el ple de triomfs de la competició domèstica.

La Final Four, colofó de la temporada

La Final a Quatre de Colònia tancarà la temporada del primer equip de l’handbol blaugrana. El dia 31 de maig a Colònia els blaugranes jugaran la seva quarta Final a Quatre de les cinc edicions disputades.

El dissabte 31 a les 18 h els homes de Xavi Pascual sortiran a la pista del Lanxess Arena per jugar la semifinal davant l’SG Flensburg-Handewitt. El diumenge 1 de juny els barcelonistes esperen poder ser a la final de la competició i lluitar per portar cap a Barcelona la novena Champions d’handbol de la història del Club.

Pendents de la Supercopa de Catalunya

Els blaugranes, classificats per a la final de la Supercopa de Catalunya, esperen data i lloc per a la celebració de la final de la competició, que els enfrontaria amb el Fraikin BM Granollers.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut