Femení A-Reial Societat als quarts de final de la Copa de la Reina

Femení A-Reial Societat als quarts de final de la Copa de la Reina

El Femení A blaugrana ha quedat emparellat amb la Reial Societat als quarts de final de la Copa de la Reina Les noies de Xavi Llorens buscaran revalidar el títol aconseguit la temporada passada després de guanyar (4-0) el Saragossa a la final

El Femení A s’enfrontarà a la Reial Societat als quarts de final de la Copa de la Reina. El sorteig ha tingut lloc aquest dimecres al matí a Las Rozas (Madrid). El duel d’anada serà el 18 de maig a Zubieta, mentre que la tornada serà el 25 de maig a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Camí a la final de Ceuta

En cas de classificar-se per a les semifinals de la competició, l’equip de Xavi Llorens s’haurà de veure les cares amb el guanyador de l’eliminatòria entre el Rayo Vallecano i l’Atlético Féminas. L’anada de les semifinals ha quedat fixada per al 8 de juny, i la tornada, per al proper 15 de juny a Barcelona. La gran final serà a Ceuta el 22 de juny. L’altra banda del quadre final de la Copa de la Reina són aquestes dues eliminatòries: València-Athletic i Llevant-Huelva.

Rival incòmode

Tot i el resultat en el partit de la primera volta a Zubieta (0-5), en què les blaugranes es van imposar amb claredat amb gols de Torrejón, Míriam, Kenti, Soni i Esti (en pròpia porta), les donostiarres són més perilloses del que sembla. De fet, en el partit de la segona volta a la Lliga la Reial Societat va esgarrapar un empat de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (2-2) en un partit en què les golejadores blaugrana van ser Soni i Míriam. Aquesta última va marcar a l’últim sospir, i es va augmentar el rècord d’invictes que tenia el Barça a la Lliga fins a 30 partits seguits.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut